Glenn Patrik Nilsson

Trubadur & Underhållare

Här under presenterar jag de olika alternativ inom underhållning som jag erbjuder.

Det går självklart att kombinera de olika alternativen eller kontakta mig för specifika önskemål. 

Musik-Quiz

Underhållande frågesport med musik och humor. Frågorna handlar både om musik och allmänbildning. Exempel på frågor är att jag spelar sången Båtlåt och frågar vem som skrev den, vilken färg har styrbords lanterna och vilket århundrade sjönk regalskeppet Vasa? Inriktningen varierar beroende på vilka ålderskategorier som är med. Om det är ett företag som vill ha quiz brukar jag se till att någon fråga handlar om branschen företaget är verksamt i. Om så önskas kan man lägga till en stunds blandad musik antingen som uppvärmning innan quiz eller som avslutning efter.

Längd mellan 45 – 90 minuter. 

Önskemusik

Repertoaren är bred och spretar åt alla håll vilket märks när jag lägger ut listor med de låtar jag kan. Runt 600 låtar finns på listan och blandar svenskt och utländskt, gammalt och nyare. Allt från visor till rock.

Längd mellan 1 – 4 timmar. 

Middagsunderhållning

Jag hjälper till med att få upp stämningen under middagen. Snapsvisor och allsång blandas med glada tillrop och roliga historier. Kan även ta rollen som toastmaster om så önskas. Kan kombineras med alla de andra programmen beroende på om man vill ha underhållning även efter middagen.

Längd efter önskemål. 

Gamla schlagers och andra minnen

Populärt framför allt hos de något äldre generationerna med sånger från svunna tider. Dans på Brännö brygga och många andra låtar som väcker minnen och lockar till allsång. Publiken önskar och jag spelar det brukar bli en härlig blandning av allt från Lasse Dahlquist till Elvis.

Längd 45 – 90 minuter. 

Dansvänligt

Jag byter gitarren mot keyboard som låter som en hel orkester och spelar upp till dans. Inte dansband men svängiga låtar från 40-, 50-, 60-, 70-, 80- och 90-talen som inbjuder till en svängom på dansgolvet. Vill man lägga till ytterligare en dimension kan jag ta med mig en eller fler kollegor som förstärker med gitarr och sång eller andra instrument.

Längd 90 – 180 minuter